Referenties

Van een moeder over de workshop Schatgravers

Mijn dochters zijn allebei met een vriendin bij Elke geweest en met schatkistjes aan de slag gegaan. Ze hebben hun eigen schatten, en dus kwaliteiten, gevonden. Ze vonden het allebei erg leuk en interessant. Heel bijzonder en fijn te horen dat ze zich bij Elke zo op haar gemak voelen en zo vrij en open zijn. Als je dat voor elkaar krijgt, ben je echt een Topcoach!

Van een moeder

Elke is een betrokken coach die weet hoe ze met kinderen moet omgaan. Kinderen voelen zich op hun gemak bij haar. Ze heeft veel kennis en geduld. Ze werkt enthousiast en dat werkt weer positief op kinderen.

Van een moeder over de training ‘Ik leer leren’

Mijn dochter heeft de individuele training van ‘Ik leer leren’ gevolgd bij Elke. Ze had vooral moeite met haar concentratie en motivatie. Voorheen hadden we iedere dag strijd als het ging om haar huiswerk. Door de training is mijn dochter meer gaan nadenken over hoe ze het leren makkelijker en leuker kan maken voor zichzelf. Ze leert nu vooral samen met een vriendin en neemt tussendoor regelmatig pauzes door even te bewegen. We hoeven als ouder nu minder te “zeuren” of ze aan de slag gaat. Erg fijn dus! Een aanrader!

Van een moeder over een telefonisch adviesgesprek

Soms loop je tegen dingen aan en lukt het even niet om nieuwe oplossingen te bedenken (als drukke moeder) of heb je bevestiging nodig van het gevoel dat je al had. Onze oudste zoon is best (misschien wel hoog) gevoelig en heeft moeite met dingen te verwerken. Na een goed en uitgebreid gesprek met Elke kreeg ik die bevestiging, goede tips en even dat beetje hulp om weer een stapje terug te kunnen doen om het allemaal weer goed te plaatsen. Het was een zeer prettig gesprek!

Van een moeder over de workshop Schatgravers

Mijn dochter vond het super leuk! Leerzaam, het was op een hele ontspannen en leuke manier gebracht, ze wou nog wel een keer.

Van een cliënt (10 jaar)

Ik ben blij dat je me geholpen hebt. Iedere keer als jij kwam, vond ik het leuk!

Van een moeder

Elke heeft onze dochter geholpen met tips om zich wat beter en zelfverzekerder te voelen. Ook hielp ze haar met het plannen van leerwerk voor school.
Onze dochter vond het altijd fijn als Elke er was en voelde zich bij haar op haar gemak.

Van een kinderdagverblijf over de workshop SOS Kinderen en emoties

Afgelopen maandag hebben wij met ons kinderdagverblijf een introductie workshop kinderen en emoties gehad van Elke voor de ouders en pedagogisch medewerkers.

Het was een interactieve avond en er werden veel ervaringen uitgewisseld. Elke spreekt op een fijne manier en laat iedereen in zijn/haar waarde. Er is geen goed of fout.

Dank je wel Elke voor deze geslaagde avond!