Referenties

Van een moeder over de workshop Schatgravers

Mijn dochters zijn allebei met een vriendin bij Elke geweest en met schatkistjes aan de slag gegaan. Ze hebben hun eigen schatten, en dus kwaliteiten, gevonden. Ze vonden het allebei erg leuk en interessant. Heel bijzonder en fijn te horen dat ze zich bij Elke zo op haar gemak voelen en zo vrij en open zijn. Als je dat voor elkaar krijgt, ben je echt een Topcoach!

~~~~

Van een moeder

Elke is een betrokken coach die weet hoe ze met kinderen moet omgaan. Kinderen voelen zich op hun gemak bij haar. Ze heeft veel kennis en geduld. Ze werkt enthousiast en dat werkt weer positief op kinderen.

~~~~

Van een moeder over de training ‘Ik leer leren’

Mijn dochter heeft de individuele training van ‘Ik leer leren’ gevolgd bij Elke. Ze had vooral moeite met haar concentratie en motivatie. Voorheen hadden we iedere dag strijd als het ging om haar huiswerk. Door de training is mijn dochter meer gaan nadenken over hoe ze het leren makkelijker en leuker kan maken voor zichzelf. Ze leert nu vooral samen met een vriendin en neemt tussendoor regelmatig pauzes door even te bewegen. We hoeven als ouder nu minder te “zeuren” of ze aan de slag gaat. Erg fijn dus! Een aanrader!