Even voorstellen…

Mijn naam is Elke van der Locht. Ik woon in Beers (NB) samen met mijn man en mijn twee dochters, een eeneiige tweeling, van 5 jaar.

In april 2021 heb ik eindelijk mijn droom waargemaakt. Ik ben mijn eigen kindercoachpraktijk begonnen.

Vanaf 2007 ben ik leerkracht op een basisschool. Als leerkracht zie ik regelmatig dat er kinderen zijn die worstelen op sociaal emotioneel gebied of cognitief gebied. Ook de executieve functies worden steeds vaker een struikelblok.

Ik wil er nog meer voor die kinderen zijn. Daarom ben ik mijn eigen praktijk gestart. Mijn doel is om kinderen in te laten zien dat ze sterker zijn en meer in hun mars hebben dan wat ze zelf denken. Daarbij probeer ik vooral in te steken op de vaardigheden en kwaliteiten die de kinderen al WEL bezitten en kunnen. Dus ik werk middels een positieve manier én ik kijk ook naar wat bij het kind past.

Mijn motto is ‘IEDER KIND VERDIENT HET OM TE LEREN LEREN, OP ELK GEBIED!’

Ik coach kinderen op het gebied van leren leren, ga op zoek naar hun talenten en vaardigheden. Ook bied ik hulp bij de basisschoolvakken door middel van bijles.

In het najaar ga ik de training ‘SOS kinderen en emoties’ volgen. Daarover in het najaar meer.

Voor meer informatie van mijn aanbod en manier van werken kun je een kijkje nemen onder ieder kopje. Natuurlijk mag je me ook altijd bellen of mailen.

Tot snel in mijn praktijk!

Hartelijke groet,

Elke